shopping_cart0 Krepšelis
Būklė gera.
Leidinyje pateikiami šaltų ir karštų paštetų paruošimo receptai iš mėsos, daržovių, vaisių, grybų, žuvų, varškės. Kadangi dauguma paštetų kepami ir patiekiami tešlos formose, šeimininkės čia ras ivairios tešlos paruošimo receptų.
Be paštetų paruošimo, pateikiami įvairių įdarų, mišinių sumuštiniams ir suvožtiniams gaminimo būdai.
Sudarė Danutė Barisauskaitė
Leidėjas Naujoji Rosma
Metai 1999
Puslapiai 248
Formatas 12,5 x 20 x 1 cm, minkšti viršeliai
Prekė įdėta į krepšelį!
Ką norėtumėte daryti dabar?
Užsiprenumeruodami, sutinkate gauti naujienlaiškius iš mūsų
Kontaktai 865030974 vytautas.salavejus2@gmail.com
© 2024. Leidiniai paštu
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. "cookies"), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau!