shopping_cart0 Krepšelis
Būklė labai gera.
Svogūnai ir česnakai visame pasaulyje gerai žinomos daržovės, be kurių sunku pagaminti skanius mėsos ir žuvų patiekalus. Jie maistui suteikia ne tik ypatingą skonį ir aromatą, bet turi ir gydomųjų savybių.
Leidinyje patiekiama apie 300 įvairių karštu ir šaltų - daržovių, grybų, kruopų, mėsos ir žuvų – patiekalų su svogūnais receptų.
Autorius Danutė Barisauskaitė
Leidėjas Naujoji Rosma
Metai 1999
Puslapiai 168
Formatas 12 x 17 cm, minkšti viršeliai
Prekė įdėta į krepšelį!
Ką norėtumėte daryti dabar?
Užsiprenumeruodami, sutinkate gauti naujienlaiškius iš mūsų
Kontaktai 865030974 vytautas.salavejus2@gmail.com
© 2024. Leidiniai paštu
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. "cookies"), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Supratau!